Wintertrends

Jawel het is weer Oktober! Oftewel kortere dagen en koudere temperaturen! Maar wat trek je je kinderen aan de aankomende winterperiode? Deze blog bespreekt de laatste trends als het gaat om kinderkleding!

Belangrijkste trend

De herfst en wintertrends van 2021 worden voornamelijk gekenmerkt door aarde en rustige tinten. Neutrale tinten zijn tijdloos en kunnen eindeloos met elkaar gecombineerd worden. Hierdoor hoef je minder kleding voor je kind te kopen, alles gaat hand in hand samen. Dit heet ook wel een “capsule wardrope”.

Wat is een Capsule wardrope

Een capsule wardrope is een kledingkast die bestaat uit weinig maar goeie kleding, meestal 10 kledingstukken inclusief accessoires. Een capsule wardrope versimpelt het alledaagse leven. Er is nou eenmaal minder om van te kiezen en dus wordt de keuze sneller gemaakt. Het zorgt voor overzicht.

Ook zullen je kinderen in betere spullen rondlopen omdat de kledingstukken die ze hebben voorzichtig zijn uitgekozen. Je kijkt niet alleen naar kleur maar bijvoorbeeld ook materiaal. En alles in de kast past je kind daadwerkelijk goed.

Het is dus wel belangrijk dat de kleding die je wel koopt lang meegaat en dus van goede kwaliteit is, hierdoor gaan ze langer mee. Kindermerkkleding blijft vaak langer goed dan bijvoorbeeld kleding van de zeeman. Aan deze merkkleding hangt uiteraard wel een hoger prijskaartje maar de kleding gaat immers langer mee en zal dus de goedkopere optie zijn op de lange termijn.

Hou dit jaar lekker neutraal en overzichtelijk! Het scheelt tijd, geld en stress! Je kinderen kunnen zich (bijna) zelf aankleden zonder dat je bang hoef te zijn dat de kleuren vloeken met elkaar.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*