Wat is Leukeboxkleden.nl

Op Leukeboxkleden.nl staan heel veel boxkleden van verschillende merken. Zo vind je bijvoorbeeld de leukste boxkleden van Elodie Details en Koeka, makkelijk en overzichtelijk op onze website. Klik op één van de merken in het alfabet en je ziet super snel welke boxkleden wij van dit merk online te koop aanbieden. Heb je een leuk boxkleed gevonden? Dan kan je het boxkleed direct bestellen in de webshop van de aanbieder!

Ben jij op zoek naar een specifiek merk boxkleed, dan kan je bij ons gemakkelijk zoeken op merk. Dat maakt het nog gemakkelijk om een het type boxkleed te vinden wat jij mooi vind. Maar het is ook leuk om je gewoon eens te laten inspireren en niet te zoeken naar een bepaald merk. Vaak kom je dan ook nog veel leuke andere boxkleden tegen die je anders waarschijnlijk niet was tegengekomen.

Bekende merken boxkleden zijn vaak erg gewild en soms als snel uitverkocht. Het is dan ook handig om de nieuwe collectie van die merken goed in de gaten te houden. 

Daarnaast helpen we je graag een handje met de nodige babykamer inspiratie, antwoorden op veelgestelde vragen en handige vergelijkingstools. Zo kun jij rustig zoeken en vergelijken naar een babydeken naar jouw wens, zonder tientallen shops af te speuren. Happy shopping!

Wij zijn zelf geen webshop en de babydekens zijn niet bij ons te koop. We linken je door naar de shops met de babydekens.

Hoe zit het met de verzendkosten en levertijden?

Op LeukeBoxkleden.nl hebben wij een handig overzicht gemaakt van heel veel boxkleden. De producten die je ziet zijn niet rechtstreeks te koop via ons, maar wij maken het je wel erg makkelijk. Als je namelijk op de link klikt word je automatisch doorverwezen naar de webshop waar je het product kan kopen. Dit kunnen diverse shops en merken zijn.

Bij elk product vind je de verzendkosten & levertijd van de shop waar het product te koop is.

Help, de prijs van een boxkleed of speelkleed klopt niet, wat nu?

Oeps, dat kan helaas een keer gebeuren. Wij proberen dit uiteraard wel te voorkomen en onze website zo up-to-date mogelijk te houden qua prijzen, kortingen. Helaas kan het weleens voorkomen dat er in de shop een andere prijs staat dan in de winkel waar je naar toe verwezen bent. De prijs op de website waar het product daadwerkelijk te koop is, is leidend.

Ik heb toch nog een vraag over een boxkleed of speelkleed, wie kan mij helpen?

Helemaal niet erg! Wij zijn er namelijk om je te helpen. Stuur ons gewoon een berichtje met je vraag en wij zullen dan je vraag zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Meestal al dezelfde dag en uiterlijk binnen 3 werkdagen. </ p>