Wie zijn wij?

Wij zijn twee zussen, genaamd Rachel en Jacolien. Beiden hebben we inmiddels een mooi gezin. Rachel is moeder van 3 prachtige kinderen en Jacolien is onlangs ook moeder geworden van een prachtig mooi meisje. Jacolien was tijdens haar zwangerschap druk op zoek naar een mooi en passend boxkleed voor in de ronde bopita box. Aangezien een box toch een prominente plek in de woonkamer inneemt, wilde ze dat het boxkleed zou passen bij de rest van het interieur. Zodoende heeft ze dus urenlang het internet afgespeurd en enorm veel verschillende websites bezocht. Dat kan anders dachten we. Daarom zijn we samen begonnen met de websites Leukeboxkleden.nl en Leukebabydekens.nl.

Op deze website vind je alle leuke boxkleden, speelkleden en boxmatrassen op één website. Je hoeft dus niet meer verschillende winkels of webshops af te struinen om een leuk en bijpassend boxkleed te vinden. Wij hebben namelijk alle boxkleden voor jou uitgezocht en gesorteerd op kleur en formaat. Zo kun je rustig zoeken en vergelijken zonder tientallen webshops af te speuren.

Wij vinden het daarnaast leuk om je verder te helpen met de aankleding van je babykamer. Wij bloggen daarom dagelijks over allerlei  onderwerpen die o.a. met het inrichten van de baby kamer te maken heeft. Ook vind je op de pagina Babykamer inspiratie veel ideeën over het inrichten van je babykamer.

Wij zijn trouwens zelf geen webshop en de boxkleden, speelkleden en boxmatrassen zijn niet bij ons te koop. We linken je door naar de shops met de boxkleden, speelkleden en boxmatrassen.

Kijk ook eens op onze andere website Leukebabydekens.nl. Hier vind je net als op deze website een overzicht van de leukste & mooiste ledikantdekens, wiegdekens & omslagdoeken van diverse shops en merken. Alles om jouw kindje heerlijk te laten slapen, waar je ook bent.