Little Dutch

De naam zegt het eigenlijk al, Little Dutch is een merk van Nederlandse bodem. Het staat voor kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinsten, die onderling perfect te combineren zijn. Little Dutch maakt vaak gebruik van leuke subtiele prints voor haar producten. Hierdoor creëeren ze tijdloze collecties.

Met deze tijdloze collecties creëer je een mooie basis voor de babykamer. Het leuke aan de collecties is dat je ze allemaal met elkaar kunt matchen omdat de kleuren in verschillende prints weer terugkomen. De hoofdzakelijke kleuren zijn blauw, roze en groen, allemaal in pasteltint.

Het assortiment bestaat uit diverse boxkleden, babydekens, verzorgingsartikelen en decoratie items zoals hanglampen. Ook houten speelgoed vind je in het assortiment!

Fijn om te weten: de stoffen die Little Dutch gebruiken zijn superzacht omdat het katoen op een speciale manier geweven is. Dit maakt het extra comfortabel voor je kleintje.

Ook goed om te weten is dat alle producten van Little Dutch maatschappelijk verantwoord zijn en kinderarbeidvrij geproduceerd.

Alle Little Dutch Producten