Nijntje Kapstokje

Koeka

Koeka is wederom een merk van Nederlandse bodem. Opgericht door twee dames in 1998. Deze dames hebben het merk Koeka opgericht met in hun achterhoofd dat het moet passen bij het interieur in huis. De naam Koeka is te danken aan het neefje van één van de oprichtsters, die zijn speendoekje de naam Koeka gaf. En daarmee is het allemaal begonnen. Het eerste product van Koeka was dan ook een speendoekje!

Het grootste deel van de producten van Koeka zijn gemaakt voor baby’s. Ze hebben zowel een lijn voor babyverzorging als voor de slaapkamer van de baby. Veelal bestaat de collectie van Koeka uit zachte basic stoffen, welke vooral fijn is voor de zachte huid van baby’s. Hun basic producten zijn daardoor ook goed te matchen met andere meubels. Elk jaar vernieuwen ze weer hun collecties en komen ze met een zomer- en wintercollectie.

Het uitgebreide assortiment van Koeka bestaat uit o.a.: boxkleden, babydekens, wikkeldoeken, voetenzakken, aankleedkussenhoezen & nog veel meer!

Koeka vind het daarnaast belangrijk dat ze producten maken voor baby & kids die veilig zijn voor de gezondheid van kinderen. Daarom vind je op bijna al hun producten het Öko-tex label. Met dit label Öko-tex willen ze je de waarborg geven dat hun producten gemaakt worden van materialen die geen schadelijke stoffen bevatten voor de gezondheid van kinderen (bijv. lood, cadmium, benzeen en arsenicum). Om dit te kunnen waarborgen testen ze hun producten jaarlijks volgens de Öko-tex 100 norm.

Alle Koeka Producten