Boxmatrassen

Boxmatrassen zijn speciaal gemaakt om een zachte maar ook stevige ondergrond te creëren in de box. Ook al is een box geen bedje, vaak is het wel een plek waar je kindje veel tijd in doorbrengt. Een boxkleed alleen is meestal niet zacht genoeg en geeft ook niet de juiste ondersteuning. Dit terwijl baby’s vaak in de box liggen te spelen of te slapen. Het is dus belangrijk dat in de box een goed en stevig matras ligt om de juiste ondersteuning te bieden aan je baby. Ook als je kindje wat ouder wordt en begint met rollen, kruipen en staan is een boxmatras erg handig en bovendien ook veilig. Door het stevige materiaal van een boxmatras kan het namelijk niet schuiven en dubbel vouwen en ondervind je kindje geen hinder van het boxmatras.

Wanneer je een heel dik boxkleed hebt voor je kindje is een boxmatras onder het boxkleed niet perse noodzakelijk, maar het biedt je kindje absoluut meer comfort.

Hieronder vind je een uitgebreide verzameling van boxmatrassen. Zo zijn er boxmatrassen van polyether, koudschuim, pocketvering, latex, traagschuim en binnenveringmatrassen. De meeste boxmatrassen zijn gemaakt van polyether en koudschuim.

Filter op materiaal, prijs of merk en vind het speelkleed die past bij je baby. Je wordt daarna doorgelinkt naar de webshop waar het speelkleed verkrijgbaar is.