Baby Boum by Bemini

Baby Boum of ook wel Bemini genoemd is een merk van Belgische bodem. Het merk straalt zachtheid en magie uit voor de kleintjes.

Het merk Baby Boum is in 2002 opgericht door het echtpaar Nathalie Gubin en Bernard Gustot. Ze zijn begonnen met het maken van gebruiksvriendelijke en innovatieve producten voor zowel baby’s als ouders. Sindsdien is het merk hard gegroeid en zijn hun producten inmiddels te vinden in meer dan 800 winkels gespecialiseerd in kinderproducten.

Naast dat het echtpaar veel waarde heeft aan functionele en technische snufjes in hun producten, hebben ze ook ook voor het ontwerp van hun producten. De producten van Bemini hebben een zacht kleurpaletten zijn gemaakt van zachte materialen. Ze hechten naast het maken van mooie en creative producten vooral ook waarde aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun producten. Al hun producten zijn strikt getest op zijn zachtheid, veiligheid. 2016 is het jaar van de verandering…. Nieuwe collecties, nieuwe filosofie; Baby Boum wordt Bemini.

Met Bemini, willen we altijd klein blijven …

DON’T WORRY, BE MINI !

Alle Baby Boum by Bemini producten